Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

AVENT FĽAŠA 0%BPA 330ML (PES)

Pridať recenziu

Avent

AVENT airflex kojenecká flaštička využíva antikolikový ventil, ktorý pracuje s prirodzeným reflexom krmenia dieťaťa a podporuje zdravé aktívne kŕmenie. Dieťa si samo kontroluje... viac »

Kde kúpiť

od 7,50 €
Sledovať cenu

Recenzie AVENT FĽAŠA 0%BPA 330ML (PES)

Štatistika hodnotenia produktu

priemer z 5 hodnotení

80% (4)
20% (1)

Odporúčania od zákazníkov

2 zákazníkov odporúča tento produkt

Všetky recenzie AVENT FĽAŠA 0%BPA 330ML (PES)

Anonym

Pridané: 15. mája 2012

Odporúča produkt

k

Jana Pavanová

Jana Pavanová

Pridané: 4. októbra 2011

Odporúča produkt
  • My takisto používame značku Avent a sme s ňou veľmi spokojné. Malá nemá koliky a rada z nej pije. :-) Zápach od pokrmov odstraňujem pridaním malej čajovej lyžičky octu do teplej vody. Odstráni zápach a zároveň aj odmastí.

Proste nestretla som ešte so 100% náhradou za Avent.

• Áno (1)

suesy

Pridané: 29. júla 2011

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

• Fľaše tejto značky sú veľmi kvalitné, ľahké a majú obyčajný rovný cumlík, ktorý mojej dcérke vyhovuje. Takisto cumlíky majú tú výhodu, že majú variabilný prietok, takže ho môžem natočiť podľa toho, čo práve dcérka pije, či čaj, mlieko, alebo kašu.
  • Fľaša je plastová, takže sa ľahko ofarbí od čaju a je ťažšie sa zbaviť zápachu, ak vo fľaši zostane čaj o niečo dlhšie.

S týmto produktom už mám predchádzajúce skúsenosti a pretože som bola spokojná, zakúpila som si ďalší produkt. Je to síce drahšia značka, ale oproti tým lacnejším konkurenčným výrobkom má tú výhodu, že je kvalitnejšia. Vyskúšali sme veľa lacnejších výrobkov a ani jeden nedosahoval takú úroveň, ako sme si predstavovali. Fľaša je pevná, má cumlík s variabilným prietokom, ľahko sa udržiava. Trochu sa ofarbí od čaju a horšie sa odstraňuje vôňa/zápach od čaju, ale mojej dcérke sadla lepšie ako iné, preto jej zostaneme verní a určite ju môžem odporúčať. Je to jedna z tých fakt lepších značiek.

Svetlana Čontošová

Pridané: 22. júna 2011

• veľkosť-objem, kvalita
  • -

Avent je kvalitná značka, navyše bez použitia BPA

Zobrazujem 1 - 4 zo 4 recenzií