Najnovšie recenzie zo sekcie Dojčenské fľaše
teplý nápoj v zime aj v lete
- Má to aj kontrolu na teplotu mlieka alebo čaju taký malý teplomer
Krásne prevedenie avent je topka
Super na odkladanie
Údaje o produkte boli zavádzajúce, v nadpise bolo, že fľaša je sklenená, čo bol dôvod prečo som si ju objednala. Ale prišla mi plastová, dokonca už obchod aj opravil nadpis produktu. Mohli ma teda kontaktovať, že je tam nezrovnalosť a že či ju teda chcem objednať alebo nie, keďže je plastová.
Reakcia značky Philips
Dobrý den, JaBu, děkujeme za recenzi.
Mrzí nás, že jste obdržela produkt v takovém provedení, o které jste neměla zájem.
Vždy, před zakoupením, můžeme doporučit shlédnout vlastnosti výrobku přímo na stránkách Philips, případně nás neváhejte s dotazy kontaktovat na Messengeru Philips SK, či na WhatsApp:+420 771 133 012 (číslo určené pouze pro textovou komunikaci).
Kolegové jsou k dispozici pondělí - pátek (8:00 - 22:00), sobota - neděle (10:00 - 22:00) a rádi vám dotazy zodpoví.
Tým Philips
- Na fotke vyzerá super luxusne aké na živo sklamanie
Na fotke vyzerá super luxusne aké na živo sklamanie
Perfektne na cesty, nemusím nosiť celé balenie, takto si to rozdelím a už len vyspel do fľašky presne toľko koľko potrénujem.. som veľmi spokojná s touto značkou, elegantná, pekná a spoľahlivá.
odporúčam
- Plastový vrchnak
- naozaj udrzí tu teplotu toho caju alebo mlieka
Overené produkty
Super niet co vytknuť
Fľaša splnila svpj účel dieťa sa nenahlta vzduchu a bublín pri pití mlieka,čaju,dojcenskej vodu.Nam veľmi pomohla nakoľko dcera trpela kolilami do 3mesiacov
Spojkojnost s fľašou bola to dobrá kúpa.Splnila svoj účel a očakávania.
Super ľahká fľaša,plní svoj úcel dieťa sa nenahltá vzduchu a bublín pri pití mlieka,čaju,dojčenskej vodu.Nám veľmi pomohla nakoľko dcéra mala kolikydo 3mesiacov
- Je to prakticke
Dizajn vhodný pre deti, praktický a veselý
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »